Trommesæt til nybegynderen og den erfarne

En trommeslager spiller på trommer

Går du med en drøm om musik? Måske har du allerede spillet i mange år, eller også er du klar på at prøve noget nyt. Trommer er et spændende instrument, og med et godt sæt kan du følge rytmen til langt de fleste numre. Drum Limousine har produceret trommesæt i mere end 20 år, så der er helt styr på kvaliteten.

Trommesæt i flere prisklasser

Hvis du vælger at købe dit trommesæt ved drumlimousine, vil du kunne finde sæt i mange forskellige prisklasser. I løbet af 2020 vil der blive indfaset billigere trommesæt end hidtil, så nye, mindre erfarne trommeslagere med et mindre budget også kan være med. Til gengæld kan du også finde trommesæt, der er bygget lige, som du vil have det, og high-endtrommesæt til den mere erfarne trommeslager, der gerne vil have noget, der passer nøjagtig til smagen. Også professionelle trommeslagere har købt trommesæt gennem Drum Limousine, så kvalitetsmæssigt er der intet at frygte!

Uanset hvor i dit hjem, du gerne vil have trommesættet til at stå, kan du garanteret finde et sæt, der stilmæssigt passer ind. Der er utallige trommesæt i mange forskellige farver og med forskellig finish, så du kan sagtens udforske det lidt og finde et sæt, der falder helt i din smag.

Alle typer trommer

Et trommesæt er ikke bare et trommesæt. Du har sikkert behov for helt bestemte trommer, og derfor har du også mulighed for selv at sammensætte dit ønskede sæt. Mulige trommer er blandt andet:

  • Stortromme
  • Lilletromme
  • Gulvtam
  • Tam Tam

Hvis du er nybegynder, kan det være, du i virkeligheden kun er på udkig efter en lilletromme, så du har et sted at starte. Man behøver på ingen måde et helt trommesæt for at udforske musikken, så man kan sagtens vælge at starte i det mindre. Alle trommerne, der er custom made, er produceret i Danmark. Dog vil nye serier af trommesæt fra 2020 produceres i Taiwan, men du kan stadig stole på, at kvaliteten er helt i top. Har du brug for tilbehør, kan du også sagtens finde noget, der passer til dit sæt.

You may also like