Sims 4 Udforsk Universitetet

Sims 4 Udforsk Universitetet er en ny Sims 4 udvidelsespakke, hvor du i Sims virtuelle verden kan opleve alt, hvad studielivet på universitetet indebærer og tilbyder.

I Sims 4 Udforsk Universitetet udvidelsespakke får du en rigtig studieoplevelse – om det for dig så betyder, at du vil blive oppe hele natten og studere i dine joggingbukser, eller om du vil bruge din tid på saftpong og hygge med dine medstuderende.

Start på universitetet og vælg din retning

I Sims 4 Udforsk Universitetet kan du vælge at starte din universitetskarriere på det historiske Britechester Universitet, eller du kan vælge det mere moderne Heron Institut. Når du har valgt hvilket universitet, du vil gå på, skal du vælge hvilken vej, du vil gå i din karriere. Om du har lyst til at læse jura, eller om du hellere vil være ingeniør, eller om det er noget helt tredje, der er det rigtige valg for dig – så kan du få dine ønsker opfyldt Sims 4 Udforsk Universitetet.

Når du har valgt dit universitet og din studieretning, begynder livet som studerende. Du vil modtage undervisning, der hjælper dig på vej i din karriere, og du vil udvikle dig afhængigt af, om du møder op til undervisning eller ej.

Oplev det fede studieliv

I Sims 4 Udforsk Universitetet er studielivet mere end studier, så når du er færdig med bøgerne eller bare træt af at læse, kan du vælge at begive dig ud på nogle af de andre eventyr, som Sims 4 Udforsk Universitetet tilbyder.

Du kan udforske byen og møde andre simmere, eller du kan hænge ud på kollegiet og hygge dig med dine bofæller i fællesrummet. Du kan begynde til et hav af forskellige aktiviteter, og der er noget for enhver smag. Er du eksempelvis til fodbold og saftpong? Eller er du mere til de intellektuelle aktiviteter som debat, kunst, eller robotteknologi?

Lige meget hvad dine interesser er, så har du mulighed for at udfolde dine evner i Sims 4 Udforsk Universitetet. Det eneste du skal gøre er at skynde dig at få fingrene i denne Sims 4 udvidelsespakke, så du kan opleve de mange muligheder. 

You may also like