Sådan vælger du din nye robotplæneklipper

græsplæne

En robotplæneklipper er en praktisk løsning, der vil gøre din hverdag meget lettere. Med en robotplæneklipper kan du nyde din have, uden at lægge alt for meget arbejde i den. En robotplæneklipper klipper nemlig automatisk din have og imens kan du side i en af havestolene med en kop kaffe eller være på besøg hos en ven. 

Der findes et hav af robotplæneklippere, og du kan være helt sikker på at finde den perfekte robotplæneklipper til din have hos det online byggemarked 10-4. Her er nogle tips til køb af din første robotplæneklipper. 

Den rigtige robotplæneklipper til netop din have

Alle haver er meget forskellige. Derfor skal forskellige robotplæneklippere anvendes til forskellige haver. Græsplæner varierer blandt andet i størrelsen, så hvis du har en meget stor græsplæne, så skal du bruge en robotplæneklipper med høj batterilevetid. Kompleksiteten af haverne varierer også. Nogle haver er meget ujævne og andre har mange små passager. Sørg for at vælge den rigtige robotplæneklipper til dine have – nogle robotplæneklippere er nemlig specialdesignet til at kunne håndtere ujævne græsplæner, små passager og kantklipning.  

Robotplæneklipper features

I dag designes robotplæneklippere med mange forskellige features. Derfor er det en god idé at undersøge hvilke af dem, der er vigtige for dig, inden du vælger en robotplæneklipper. 

Eksempler på robotplæneklippernes features: 

  • Vandtæt: Nogle robotplæneklippere kan tåle at blive spulet med en vandslange!
  • Lydløs: Ikke alle robotplæneklippere er lydløse, så det kan være generende. 
  • Fjernstyring: Mange robotplæneklippere kommer med fjernstyring, så du kan styre den fra din smartphone.  
  • Tyverisikring: Nogle robotplæneklippere er mere tyverisikret end andre. Du kan for eksempel købe en med pinkode samt GPS sporing, så du kan finde den, hvis den bliver stjålet.

Den miljøvenlige robotplæneklipper

Ligesom andre produkter, så er nogle robotplæneklippere mere miljøvenlige end andre. Mærket Gardena bestræber sig blandt andet på at være så miljøvenlig som muligt, både i produktionen og driften af deres robotplæneklippere. Derfor produceres deres robotplæneklippere med en kulfri motor og den nyeste batteriteknologi. 

De fleste robotplæneklippere kommer også med en bioklip-funktion. Denne funktion gør, at det afklippede græs hurtigt nedbrydes, så du ikke behøver at bruge tid på at fjerne det fra plænen. 

You may also like