Paradentose behandling hos Martin Åside i Ringsted

Skal du have foretaget en paradentose behandling i Ringsted og omegn? Så brug gerne lidt tid på at finde end tandlæge, der tilbyder den nyeste paradentose laserbehandling, der både er mere effektiv og mindre smertefuld end andre behandlingsmetoder. I Ringsted tilbyder tandklinikken Martin Åside blandt andet paradentose laserbehandling, fordi denne klinik altid stræber efter at kunne tilbyde de nyeste og mest effektive behandlinger inden for tandlægepraksis. 

Hvad er paradentose?

Paradentose er en alvorlig tandsygdom, der angriber tandkødet og tandknoglerne. Hvis paradentose ikke behandles risikerer man derfor at miste sine tænder. For at tandlæger kan opdage paradentose er det dog nødvendigt, at du besøger tandlægen regelmæssigt. Som med mange andre sydomme, så gælder det også her, at jo tidligere man opdager det, jo bedre er det for patienten. Man kan dog også selv opdage paradentose ved at undersøge om man døjer med nogle af de mest almindelige symptomer. Hvis du døjer med nogle af følgende symptomer, så bør du bestille en tid hos tandlægen hurtigst muligt: 

  • Dine tænder begynder at gøre ondt. 
  • Dit tandkød er hævet, rødt og løst.
  • Dit tandkød begynder at bløde, når du børster tænder eller spiser. 
  • Dine tænder føles løse. 
  • Der opstår bylder langs tandkødet eller mellem tænderne.  

Paradentose laserbehandling

Hos tandlægen Martin Åside i Ringsted har de heldigvis meget erfaring med behandling af paradentose. De tilbyder faktisk den nyeste, mest effektive og mindst smertefulde behandling, nemlig paradentose laserbehandling. Med en laser, der består af en tynd glasfibertråd, kan de forholdsvis nemt og præcist komme ind i tandkødslommerne. Her kan laserlyset nedbryde bakterierne, så de ikke kan formere sig endnu mere. Med en laser kan man altså få bugt med paradentosen på en forholdsvis smertefri måde, der ofte ikke engang kræver lokalbedøvelse. Laseren er et meget præcist værktøj, der samtidig også er meget skånsom over for tænderne. Derfor reduceres risiko for infektion og blødning i forbindelse med behandlingen. Laseren kan skabe mindre ardannelser og hævelser, men disse vil være meget mindre end dem, der opstår ved andre behandlingsmetoder. Uden laserens præcision er det næsten umuligt at komme dybt nok ind i tandkødslommerne og bekæmpe bakterierne. 

You may also like