Hvorfor bruges LPG gasflasker?

Nå du tænker på ordet gas, så tænker du nok på sommer med grill og camping. Gasflasker anvendes nemlig ofte til camping og grill. På en måde bidrager gasflasker til at skabe de hyggelige sommeraftener med vennerne, som vi alle holder meget af. Men gas kan faktisk bruges til meget mere end bare grill. Gasflasker kan også bruges til at opvarme din terrasse. Dermed giver de restauranter og hoteller mulighed for at udvide sæsonen lidt. Det er også en god og pålidelig energikilde for personer, der bor i meget tyndt befolkede områder. Derudover så kan gasflasker også anvendes til bekæmpelse af ukrudt. De anvendes derfor også meget i landbruget. Det er endda en mere miljøvenlig måde at bekæmpe ukrudt, fordi det ikke forurener grundvandet. 

Anvend gasflasker sikkert

Hvis du anvender gasflasker til grill, varme eller andet, både privat eller til erhverv, så sørg for at dyr har styr på sikkerheden. Følg instruktionerne for anvendelsen af gasflaskerne. Du bør, for eksempel, være opmærksom på, at gasflasker ikke skal placeres i nærheden af ild, fordi det er meget brændbart. Når du ikke bruger gasflasken mere, så skal du slukke for ventilen og lægge flasken et andet sted. Der er særlige regler for opbevaring af gasflasker, der skal overholdes. Hvis en ulykke sker, så ring 112 med det samme og få alle så langt væk fra flaskerne som muligt.   

Gasflasker er et miljøvenligt valg

Miljøet står højt på agendaen, både for politikere, virksomheder og i det private forbrug. Derfor er det vigtigt, at vi alle stræber efter at vælge en miljøvenlig energikilde. Især virksomheder med et højt energiforbrug kan gøre en betydelig forskel ved at vælge en mere miljøvenlig energikilde. 

Hvis miljøet er også er vigtigt for dig og din virksomhed, så er biogas et godt valg. Denne energikilde har en meget lav udledning af CO2. Biogas kan desuden bruges til præcis det samme som almindelig gas og du kan endda anvende samme udstyr. Ved at vælge biogas kan du reducere CO2 udslippet med op til 70%. Du kan høre mere om dette og købe dine gasflasker hos Primagaz. 

You may also like