Få en næsten ny dør med lakering

lakering af dør

Er du træt af at se på din nedslidte, gamle dør? Så bør du vide, at køb af en ny dør langtfra er din eneste eller bedste mulighed. Med lakering af døre, og andre endda andre møbler, får du en næsten ny dør, og resultatet bliver altid flot. Samtidig er det ofte billigere end at købe en helt ny dør. Læs med og hør mere om lakering af døre. 

Laker selv din dør eller få andre til det

Ved lakering af din dør kan du genopfriske døren. Resultatet kan blive super flot, men det kan desværre også gøre situationen værre, hvis du ikke har styr på teknikkerne. Det lyder måske simpelt at lakere en dør, men sandheden er at lakering er en umådelig kompliceret opgave. For at få et godt resultat bør man have en dybdegående viden om hvordan lak virker, dvs. hvordan reagerer lak og træ og hvad får lakken til at skinne? Folk, der prøver det selv løber ofte ind i udfordringer, som f.eks. at træet bliver afbleget eller mat, eller at lakken skaller af. Det koster selvfølgelig mere at få det gjort af en professionel, men resultatet bliver ofte flottere. Derudover så kan du også få udført professionel sprøjtelakering, hvor lakken sprøjtes på, så man undgå penselstrøg. Med sprøjtelakering får man desuden en ekstra kraftig lagtykkelse, der forlænger holdbarheden af resultater og giver en flot dybde i farverne. 

Gør klar til lakering af din dør

Inden din dør skal lakeres, så skal den klargøres. For at klargøre din dør, så skal den afmonteres, så den ikke sidder fast på væggen. Derudover så skal greb og nøgleblik også afmonteres. Du kan dog også vælge ikke af afmontere hængslerne, hvis disse skal have samme farve som døren. Derudover kan de også afmonteres og lakeres separat, hvis de skal have en anden farve. Hvis dette ikke er noget, som du selv kan gøre, så kan du sagtens få hjælp til afmontering af bl.a. Dibbern Color Design, der kan udføre alt fra afmontering og klargøring til selve sprøjtelakeringen i alle tænkelige farver. 

You may also like