Din lokale tandlæge behøves ikke være lokal

Før/Efter billede tandlæge Bagsværd

Hvis du synes min udmelding i overskriften på dette blogindlæg er lidt kryptisk, så har jeg opnået mit mål. Det jeg prøvet at sige med det er egentlig ret simpelt. Du skal ikke nødvendigvis vælge en tandlæge som ligger tæt på dig. Gør dig selv en tjeneste at vælge den rigtige fremfor den oplagte. Et eksempel kunne være klinikken Tandlægerne Søborg. Tandlægerne Søborg er en af de bedste klinikker i landet, og er derfor den foretrukne klinik for mange som bor i Søborg. Men samtidig er den også foretrukket blandt mange som ikke nødvendigvis bor i byen. Faktisk er den også kendt som den bedste tandlæge i Bagsværd, hvilket er lidt sjovt taget klinikkens navn i betragtning. Det er også min erfaring at det skaber lidt forvirring, at klinikken har “Søborg” i navnet. Men ikke desto mindre er det faktisk de fleste borgere i Bagsværds foretrukne tandlæge også. 

Tandlæge Bagsværd, i Søborg

Jeg fortsætter med de kryptiske overskrifter, men det er simpelthen fordi jeg gerne vil understrege min pointe. Jeg ved der bor rigtig mange mennesker i Bagsværd og omegn og jeg håber at størstedelen af jer går til tandlægen. Dog tror jeg at en del af jer går glip af en ekseptionel god tandpleje hos Tandlægerne Søborg. Jeg tror udfordringen er at mange ikke ser efter tandlæger ude for den by de bor i, hvilket er en stor fejl. Det betyder eksempelvis at du ville gå glip af at få en ekstraordinær god oplevelse hos Tandlægerne Søborg fordi du udelukkende kigger efter tandlæger i bagsværd. 

Udover at være virkelig dygtige tandlæger hos Tandlægerne Søborg, så er de også uddannet indenfor snorkeskinner. Det vil sige de kan hjælpe dig med søvnapnø, ved at lave en skræddersyet snorkeskinne. Det er ingen andre tandlæger i Bagsværd som kan, hvilket endnu engang understreger min pointe. Mange personer går kun til tandlægen én gang om året, derfor er det også ekstra vigtigt at det eftersyn du får er godt. Ellers kan du hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse for dig. En dårlig tandeftersyn kan betyde dyre tandlæge indgreb, og det er der jo ingen der er interesseret i.

You may also like