Butiksinventar til din tøjbutik

Hvis du skal åbne en tøjbutik, så er der en lang række butiksinventar, som du skal købe, inden butikken åbner. For tøjbutikker er en mannequin dukke eller en gine især vigtig for, at kunder kan se, hvordan tøjet ser ud, når man har det på. Praktisk butiksinventar, som et tøjstativ eller bøjler, bør dog også vælges med omhu. Alt den butiks inventar, som du vælger, bidrager nemlig til at skabe en atmosfære i butikken. Sørg for, at din butiksinventar skaber en stemning, der passer til dit brand. 

Tøjbutikkers must-haves: mannequiner og giner

Uden en mannequin dukke kan det være svært, at vise dit tøj frem. Med mannequiner kan dine kunder nemt forestille sig, hvordan dit tøj ville se ud på dem. En mannequin skaber også blikfang, så denne type butiksinventar kan tiltrække kunder til din butik og til netop det eller de produkter, som du vil fremhæve. 

En anden mulighed er, at anvende en gine. Denne type inventar til din butik præsenterer også dit tøj på en pæn måde. En justerbar gine er også et godt valg, hvis du selv syer det tøj, som du sælger. Til tøjsyning kan du købe giner til herrer, giner til damer eller endda giner til børn. 

Hvis du vil have et stort udvalg af mannequiner og giner, så er det en god idé at kigge online. For eksempel består udvalget af butiksinventar fra Manneq af både mannequin dukker og giner. 

Vigtig butiksinventar til din tøjbutik: bøjler og tøjstativer

Valget af tøjstativ og bøjler er en vigtigt del af butiksinventar indkøbslisten til din tøjbutik. Der er heldigvis mange forskellige tøjstativer at vælge i mellem. Der er f.eks. indendørs og udendørs tøjstativer, tøjstativer med arme, skostativer eller et tøjstativ på hjul. Et tøjstativ fås også i mange forskellige materialer, som f.eks. træ. 

Valget af bøjler sætter ligeledes mange overvejelser i gang. Tøjbøjler kan også købes i forskellige materialer. Foretrækker du f.eks. træbøjler eller metalbøjler? Derudover skal du også tænke over, hvilken type bøjler du har behov for. Skal du f.eks. bruge buksebøjler eller andre specialbøjler? Vælg de bøjler og tøjstativer, der passer til din butiksindretning.    

You may also like