Baby/Børn/Sessions

 

Om musik og børn

Vi ved i dag, hvor stor betydning musik har for barnets/babyens emotionelle, sociale og mentale udvikling. Længe før vi mennesker taler, kommunikerer vi med lyde, toner, mimik og bevægelse. Man kan sige at kroppen og musikken er vores første sprog. Vi danser og synger, før vi taler.
Gennem leg med musikken stimuleres barnets sanser og kompetencer (rumlige, musikalske, kropslige og sproglige), og bl.a. barnets motorik, koncentration, indlæringsevne og evne til at udtrykke sig udvikles.

Alle sange er inspireret og skabt i det musikalske univers hvor jeg arbejder med babyerne med henblik på at de voksne tager sangene og legene med hjem, og bruger dem som en naturlig del hverdagen.

En beretning fra det virkelige liv: Jeg har i mange år været ude i vuggestuer og børnehaver med min musik, og det slår aldrig fejl; de  børn som har gået hos mig som babyer, skiller sig ud, ved at være meget mere kommunikerende, de spiller, danser  og udtrykker sig.

Det kan ikke gentages ofte nok!!!!!!!!!  De voksnes kundskaber eller evner indenfor musikken har absolut ingen betydning for deltagelse på kurserne. Ingen skal præstere, oplevelsen for alle er glæden ved legen med musikken.

læs mere om om 3-12 måneder her
læs mere om om 1-5 år her